Olemme osa SVL Groupia. Lue lisää ›

OHJELMOINTI­JÄRJESTELMÄ

Ohjelmointi tehdään laitevalmistajan erittäin nopealla ja suurikapasiteettisella järjestelmällä. Se muuttaa DXF-muotoiset kuvat ja kuvaryhmät CNC-koodiksi tehokkaasti ja nopeasti.

Automaattinestausta käytämme usein jo tarjousten hinnoitteluvaiheessa, jolloin saamme selville todellisen levykulutuksen ja leikkausmatkat. Suuretkin tiedostomäärät voidaan käsitellä nopealla aikataululla.

Ohjelmistomme kykenee "siivoamaan" piirustuksista mitta- ja oheistiedot, joita ei tarvita enää työstön yhteydessä. Tiedostoissa esiintyvät pienet katkokset löytyvät ja korjautuvat helposti.

AUTOMAATTINESTAUS

Automaattinestaus suorittaa optimoinnin 30 position ja yhteensä 200kpl:n tilaukselle alle minuutissa. Samalla tulostuvat leikkauskartat ja muut itse leikkaustyön hallintaan liittyvät dokumentit ja listat.

PYÖRITYSAKSELIN OHJELMOINTI

Putkien ja profiilien leikkaukselle ja putkiyhteiden laskentaan on oma osionsa, joka on osoittautunut toimivaksi ja tarkaksi.

SKANNAUS

Vapaamuotoiset kuvat skannataan tiedostoksi, josta ohjelmisto etsii reunaviivan. Muutamien työ- ja tarkistusvaiheiden jälkeen haluttu muoto on muokkauskelpoinen CAD-tiedosto.

PAPERIPIIRUSTUS

Hyvä paperipiirustus on meidän kannaltamme usein yhtä nopea kuin CAD-tiedosto. Mitoitetusta kuvasta on helppo tehdä CAD-kuva. Paperikuvaa ei kannata siirtää "väkisin" CAD:iin, jos se aiheuttaa asiakkaalle kustannuksia tai vaivaa.

TIEDOSTOMUODOT

Varmin tapa siirtää tiedostoja on käyttää DXF-muotoa. Voimme lukea myös DWG-muotoisia kuvia. Lukuisat muutkin tiedostomuodot ovat mahdollisia ja tuttuja, mutta edellämainitut aiheuttavat vähiten häiriöitä.

VARMUUSKOPIOT

Teemme piirustus- ja ohjelmointitietokannoistamme säännöllisesti varmuuskopiot.

Ohjelmointi
Ominaisuuksia
Automaattinen muunnos
Automaattinestaus
Putkiyhteet
Skannaus
DXF varmin
Paperipiirustus OK
Kuva-arkisto

© ProLaser Oy 2016 Riihimäki • Ohjelmointi